Prisvärda flyttningar

Stockholm – Göteborg

Information

Om oss

Vi är inget stort flyttföretag utan det lilla personliga som tar din flytt på största allvar. Vårt team har många års erfarenhet av Bohagsflyttningar nationellt och utomlands.

Yrkestrafiktillstånd/villkor: 
Vi skickar kopia på yrkestrafiktillstånd samt gällande yrkesförsäkring vid bokning. Vi bekräftar alltid bokning med (mailad) bokningsbekräftelse. Vi bokar in flyttningar hela tiden så vi lämnar reservation för fullbokat.

Betalning:
Kortbetalning: Visa – Mastercard – Swish
Faktura: Endast om övk.
OBS! Vi jobbar inte med kontanter

Fasta Priser

Allt ingår inga extra kostnader tillkommer.

Om det är mer volym eller om ni vill ha mer hjälp än vid beställning (tillexempel montering, packning eller ett förråd ni kanske glömt att ange) så räknas det som tilläggstjänst.

Ingår alltid:

 • Personal som lastar/lossar
 • Lastbil/drivmedel
 • Avgifter för broar och båt
 • Väggtullar, vägavgifter.

Vi följer allmänna villkor
Bohag 2010

Volym

Lägenhet:

 • 1 rok ca 15-25 flyttkartonger
  2 rok ca 35-45 flyttkartonger
  3 rok ca 35- 55 flyttkartonger

Villa:

 • 80-100 kvm ca 80-100 flyttkartonger
 • 100-150 kvm ca 110-130 flyttkartonger
 • 150-200 kvm ca 120-150 flyttkartonger

Då alla har väldigt olika möblerat är det bra om ni skriver lite om ert bohag i fritext rutan. Särskilt om det finns något som är extra värdefullt eller känsligt.

Välkommen till flyttfirma Sveaflytt i Stockholm, Göteborg, Malmö. För oss är inget jobb för litet eller förstort. Vi kan erbjuda tjänster inom allt från flyttning av bohag till tunga lyft i form av exempelvis flytt av kassaskåp eller pianon. Vi flyttar företag och privatpersoner. När du anlitar oss på Sveaflytt vet du att du får en trygg och prisvärd flyttning. Vi arbetar med flytt mellan Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi utför även flyttningar utomlands.

Vi är ett företag som erbjuder komplett flyttservice. Vi erbjuder både packning, flytt, emballage, montering och flyttstädning. När det kommer till flytt utomlands kör vi utrikesflyttningar inom Europa, vi utför regelbundet flyttransporter mellan Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Frankrike, Österrike, Monaco, Belgien, Holland och Schweiz.

Du kan vara lugn när du lämnar över flyttningen, packning, flyttstädning eller magasineringen av ditt bohag till oss på Sveaflytt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt, varmt välkommen!

Vi försöker alltid att hjälpa våra kunder och om vi inte kan så kan vi alltid rekommendera en flyttman inom samma bransch eller en flyttkille. Så vi kommer alltid kunna hjälpa er till bästa lösningen.

Öppettider:
7 dagar i veckan