OM SVEAFLYTT

Sveaflytt ser flytt som ett hantverk 
Med många år i flyttbranschen vet vi vad som krävs för en lyckad flytt. Vi flyttar lokalt & nationellt med flyttransporter mellan Stockholm, Göteborg, Malmö och hela Norrland. Större och mindre flyttuppdrag över hela Sverige.  

Flyttning av hela bohaget
Ingår gör allt bärande samt att vi skyddar möbler och ställa möbler på plats i nya bostaden. Även personal, lastbil, drivmedel, försäkring (BOHAG 2010) ingår. Om endast flytt packar ni allt lösöre i flyttkartonger så vi bara kan börja bära.

Flyttning delar av bohag
Flyttar ni delar av bohag längre skyddar vi alla möbler, sköter allt bärande ut i lastbil och in i nya bostaden.

Samtransport  
Mindre samtransporter mellan Stockholm, Göteborg. Malmö och över hela Sverige. Vi sköter allt bärande, skyddar möbler och ställer saker på plats i nya bostaden. Samtransport kräver flexibelt flytt datum/tid och bokning i god tid.  
 

Packning av lösöre
Vi kan packa hela bohaget eller endast porslin. Packar ni lösöre själva i flyttkartonger gäller ej försäkring på saker i flyttkartong (gäller om vi krockar såklart). Regel för alla flyttfirmor.

Flyttstädning
Vi lämnar 100% städgaranti. Fönsterputsning ingår.

 

Vad kan ändra flyttpris?

  • Tjänster som tillkommer på flyttdagen
  • Överskjutande flyttvolym

 

Vad behöver jag förbereda?

  • Om vi sköter flyttningen så packar ni ner allt lösöre i flyttkartonger
  • Ni kan köpa bubbelplast och skydda större tavlor, tv.
  • Gå igenom förråd/källare och passa på och se om något skall kastas
  • Packa gärna täcken och kuddar i sopsäckar (den tjockare varianten)
  • Använd sunt bondförnuft när ni packar alla lådor ska gå att lyfta
  • Har ni något med högt värde/affektionsvärde säg till flyttpersonal
  • Saker man själv tar hand om värdepapper, kontanter, smycken, klockor eller annat av högt värde, personliga saker.

Välkommen till flyttfirma Sveaflytt i Malmö, Stockholm, Göteborg samt Norrland. Vi utför större och mindre flyttningar mellan Malmö, Stockholm, Göteborg & Norrland. När du anlitar oss på Sveaflytt vet du att du får en trygg och prisvärd flyttning med ett fastpris. Vi arbetar med flytt mellan Göteborg, Stockholm, Malmö och hela Skåne. Vi är ett flyttföretag som erbjuder komplett flyttservice med allt ifrån packning, flyttning, emballering, montering och flyttstädning.

Du kan vara lugn när du lämnar över flyttningen, packning, flyttstädning eller magasineringen av ditt bohag till oss på Sveaflytt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt, varmt välkommen! Vi försöker alltid att hjälpa våra kunder och om vi inte kan så kan vi alltid rekommendera en flyttman inom samma bransch eller en flyttkille. Så vi kommer alltid kunna hjälpa er till bästa lösningen. Sveaflytt hjälper er med allt flytthjälp, flyttfrakt, flyttservice, bohagsflytt, pianoflytt. Alla typer av flyttuppdrag utföres med professionell flyttutrustning så som flyttfiltar, flyttlådor, flyttemballage, flyttselar..