Prisvärda säkra flyttningar

Information

Om oss

Vi är ett flyttföretag som tar din flytt på största allvar. Vi har många års erfarenhet av Bohagsflytt nationellt och utomlands. Allt från mindre till större bostäder.

Yrkestrafiktillstånd / Försäkring
Vi skickar kopia på yrkestrafiktillstånd samt gällande yrkesförsäkring vid bokning. Vi bekräftar alltid bokning med (e-post). Vi bokar flyttningar hela tiden så vi lämnar reservation för att vi är fullbokade.

Betalning:
Visa – Mastercard eller Swish
Faktura: Endast om övk.
OBS! inga kontanter

Fasta Priser

Fastpris innebär att ni betalar enligt offert inget annat.

Om det är mer volym eller om ni vill ha mer hjälp än vid beställning (tillexempel montering, packning eller ett förråd ni kanske glömt att ange) så räknas det som tilläggstjänst.

Ingår i det fasta priset:

  • Lastning, lossning, bärhjälp
  • Lastbil/drivmedel
  • Avgifter för broar och båtar
  • Väggtullar, vägavgifter

Vi följer allmänna villkor
Bohag 2010

Volym kubik

Lägenhet:

1 rok 10-15 kubik

2 rok 20-25 kubik

3 rok 25- 35 kubik

Villa:

80-100 kvm 30-40 kubik

100-150 kvm 40-50 kubik

150-200 kvm 45-60 kubik

Har ni något utöver det vanliga i ert bohag skriv i fritext ruta. Också om ni har något särskilt värdefullt eller känsligt.

Välkommen till flyttfirma Sveaflytt i Stockholm, Göteborg, Malmö. För oss är inget jobb för litet eller förstort. Vi kan erbjuda tjänster inom allt från flyttning av bohag till tunga lyft i form av exempelvis flytt av kassaskåp eller pianon. Vi flyttar företag och privatpersoner. När du anlitar oss på Sveaflytt vet du att du får en trygg och prisvärd flyttning. Vi arbetar med flytt mellan Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi utför även flyttningar utomlands.

Vi är ett företag som erbjuder komplett flyttservice. Vi erbjuder både packning, flytt, emballage, montering och flyttstädning. När det kommer till flytt utomlands kör vi utrikesflyttningar inom Europa, vi utför regelbundet flyttransporter mellan Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Frankrike, Österrike, Monaco, Belgien, Holland och Schweiz.

Du kan vara lugn när du lämnar över flyttningen, packning, flyttstädning eller magasineringen av ditt bohag till oss på Sveaflytt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt, varmt välkommen!

Vi försöker alltid att hjälpa våra kunder och om vi inte kan så kan vi alltid rekommendera en flyttman inom samma bransch eller en flyttkille. Så vi kommer alltid kunna hjälpa er till bästa lösningen.

Öppettider:
7 dagar i veckan